Winkelwagen

Gratis levering vanaf 250 Euro

Elektrische step configurator

Op het internet wemelt het van de elektrische steps. Groot, klein, goedkoop, duur, zwart, wit. Ze lijken de 1 na de andere nog harder op elkaar. Nu zoals jullie wel weten bestaan er tal van elektrische steps die jullie in je behoeften kan voorzien. Slechts een handvol zal daarentegen zijn investering meer dan waard zijn. Duur staat niet noodzakelijkerwijze als synoniem voor goed. Net zo min goedkoop synoniem mag worden gezien als slecht, ondanks het feit dat toch nog vaak goedkoop duur is. En ook bij de elektrische steps is dit niet anders. Het belangrijkste is hier werk te maken in de vergelijking van elektrische steps onderling. Slechts door elektrische steps te vergelijken zal je met een goed of beter gevoel de juiste keuze maken.

Wij met Mobile Future hebben voor jullie de verschillende runners uitgeprobeerd alsook tientallen stuks van onbekendere origine. Ook dat koste ons geld, tijd en geregeld de nodige frustratie. Zo kregen we zelf eens een elektrische step die bij aanvang niet startte. De controller functioneerde niet. Het is door elektrische steps te gaan vergelijken dat je de beste koop op de kop kan tikken. Met Mobile Future willen we zeker jullie niet ontdoen van leuke alternatieven aan de maktleiders, zolang deze maar betrouwbaar en betaalbaar(der) zijn.

Met Mobile Future zijn we bewust dat een step die wij goed achten niet zozeer de elektrische step is die jullie wensen. Natuurlijk kunnen we voor jullie de elektrische steps gaan vergelijken en de minpunten alsook de pluspunten gaan inventariseren en delen met jullie. Dit kan u reeds bekijken door op iedere stepmodel te gaan surfen. Onderaan ieder model kan je onze gepercipieerde goede en mindere elementen terugvinden. Daarnaast kan u in de webpagina vergelijkingsmatrix  een overzicht terugvinden op basis van de meest voorkomende eigenschappen van steps voor heel het gamma modellen die wij verdelen.  We wensen jullie hierdoor in 1 oogopslag een duidelijker beeld te bieden

Een familielid die een elektrische step wenst aan te kopen voor zijn zoon of dochter van 12 moet niet zozeer een Ninebot G30 voorgeschoteld krijgen. Door te gaan kijken naar de verschillende toepassingen, door te gaan navragen achter de frequentie waarop de step gebruikt zal worden, krijg je een indicatie waaraan de step moet voldoen.

Momenteel zijn er officieel geen maatstaven bekend in de wereld van de elektrische steps. Met onze diepgaande achtergrond in de functionele industriële verlichting zijn we van plan om dit te gaan visualiseren naar duidelijke kwaliteitsniveau’s. , Zo gaan we binnen de volgende 2 jaar al onze elektrische steps benchmarken op basis van een LB ratio. Een L70B50 ratio van 4.000km zal precies de betrouwbaarheid kunnen weerspiegelen. Die 80 staat voor 80% van de batterij prestaties of autonomie radius die gegarandeerd blijft tot 4.000km. 50% van de steps die tot dit niveau komen kunnen een ander (defect of minder resultaat) geven. Hoe lager de B ratio, hoe betrouwbaarder de step, hoe hoger de kilometer grens hoe groter de betrouwbaarheid.

Elektrische step keuzehulp

Gebruik onze keuze configurator.

Weldra online

Gratis levering

Vanaf 250 Euro incl. BTW

30 dagen bedenktijd

Gratis retour tot 30 dagen

Wettelijke garantie

2 jaar garantie

Dienst na verkoop

Onderhoud en herstelling

Click outside to hide the compare bar
Vergelijk