Elektrische step anti-lek behandeling

Kies voor een anti-lek behandeling

Met een anti-lek behandeling voor je elektrische step heb je minder last van lekke banden. Er  bestaat alternatieven voor een luchtband zoals een volle of airless of honingraad band genoemd. Met een luchtband heb je nu eenmaal meer comfort tijdens het rijden met je elektrische step.

Een luchtband vangt de vibraties beter op dan een volle band. Spijtig genoeg laat de staat van de Belgische wegen en fietspaden vaak de wensen over. De kans op een lekke band hangt dan ook af van de staat van de wegen op uw traject.

Anti lek behandeling bij Mobile Future

Beschikbaar bij Mobile Future!

  • Anti-lek behandeling 8,5/10/11″ voor één band : €25 btw inbegrepen
  • Anti-lek behandeling 8,5/10/11″ beide banden : €40 btw inbegrepen

De oplossing voor uw lekke band

Mobile Future biedt een anti-lek behandeling aan indien u regelmatig geconfronteerd wordt met een lekke band. De band wordt ingespoten met een speciale gel die vloeibaar blijft en mee draait in de band tijdens het rijden.

Indien er tijdens het rijden een gaatje ontstaat dan wordt dit onmiddellijk opgevuld door de gel waarna de gel verhard en het gaatje afdicht. Zelfs bij doorboring van de band met een schroevendraaier wordt dit netjes opgevuld met quasi geen luchtverlies.

Kortom de ideale oplossing indien u veel last heeft van een lekke band op uw elektrische step.

Armor-Dilloz Blue biedt de hoogste ANTI lekbescherming voor je E-step, waanzinnige prestaties bij extreme snelheden boven de 50km/uur.

Armor-Dilloz maakt gebruik van geavanceerde afdichtingstechnologie die ontwikkeld is voor het leger. Dit is Armor-Dilloz meest extreme formule gemaakt om prestaties bij hoge snelheden te maximaliseren. De gel bestaat uit ballistische vezels samen met rubberen plaatjes die in grootte variëren en een vloeimiddel.

Hierdoor kan het product vrij stromen bij hogere snelheden. De Armor-Dilloz formule vormt een fysieke plug in de band, waardoor u uw band veilig en betrouwbaar kunt blijven gebruiken. De Armor-Dilloz web-plug-technologie kan zelfs grote lekken veilig afdichten.

band vervangen elektrische step

Veilig en zeer effectief in zowel een binnenband als ook in binnenband loze banden. Zoals bij alle afdichtmiddelen, zullen de prestaties doorgaans lager zijn bij binnenbanden omdat het gevoelige rubber eenvoudigweg niet veel misbruik toelaat. Let op dat defecten aan de bandnaden evenals sneden & scheuren in de band (zoals bv een geknelde band) vaak niet afdicht baar zijn door een afdichtmiddel. Voor deze gevallen wordt aanbevolen de band te vervangen.

Mobile Future Share
contacteer ons
Gratis levering Benelux

Vanaf 399 Euro incl. BTW

Garantie

2 jaar wettelijke garantie