Winkelwagen

Gratis levering vanaf 250 Euro

Privacybeleid

Mobile Future draagt zorg voor uw privacy en handelt hierbij steeds in overeenstemming met de bepalingen van de Belgische privacywet (Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens). Door deze website te gebruiken, gaat u uitdrukkelijk akkoord met de wijze waarop Mobile Future persoonsgegevens verzamelt en verwerkt.

Veiligheid

Mobile Future verbindt zich ertoe om alle noodzakelijke technische en organisatorische maatregelen te treffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen vernietiging, verlies, onbedoelde wijziging, beschadiging of openbaarmaking.

Mobile Future verbindt zich ertoe uw gegevens niet over te dragen aan derden.

Om deze veiligheid te garanderen, gebruikt Mobile Future meer bepaald encryptie van de communicatie tussen de server en uw computer en encryptie van de opgeslagen gegevens.

Registratie

Hoewel u bepaalde informatie op deze website kunt raadplegen zonder dat u uw persoonlijke gegevens moet meedelen, moet u zich op deze website registreren om uw bestellingen te valideren en te versturen.

Tijdens het registratieproces moet u de volgende gegevens meedelen: uw naam en voornaam, uw adres, uw e-mailadres, andere contactgegevens, een gebruikersnaam en wachtwoord.

Door deze persoonlijke gegevens mee te delen, aanvaardt u uitdrukkelijk dat Mobile Future deze gegevens voor de bovenvermelde doeleinden kan bewaren en verwerken.

U krijgt toegang (via uw gebruikersnaam en wachtwoord) tot alle gegevens die over u beschikbaar zijn bij Mobile Future om ze te bekijken, te wijzigen of te verwijderen.

Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn strikt vertrouwelijk. U bent persoonlijk verantwoordelijk voor de beveiliging van uw wachtwoord en u dient elk misbruik te vermijden. Alle activiteiten die op deze website worden uitgevoerd met uw wachtwoord en gebruikersnaam, worden aan u toegewezen. In geval van verlies van uw gebruikersnaam en wachtwoord, of als u vermoedt dat hun vertrouwelijke karakter werd geschonden, dient u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Verwerking van persoonsgegevens

Via deze website worden op verschillende manieren persoonsgegevens over u verzameld, meer bepaald wanneer u zich registreert, wanneer u een online formulier invult, wanneer u zich abonneert op een nieuwsbrief, wanneer u bepaalde online diensten gebruikt en om een bestelling te valideren en te versturen.

De gegevens die door u via de website worden meegedeeld, worden enkel gebruikt om de door u gevraagde nieuwsbrieven te versturen en om een bestelling te valideren en te versturen.

Door deze persoonsgegevens mee te delen, gaat u er uitdrukkelijk mee akkoord dat Mobile Future deze gegevens voor de bovengenoemde doeleinden mag bewaren en verwerken.

Uw e-mailadres, gebruikersnaam of wachtwoord zullen echter in geen geval worden meegedeeld aan derde partijen.

Als u niet wilt dat Mobile Future contact met u opneemt voor commerciële of reclamedoeleinden, kunt u deze beslissing meedelen naar het volgende email adres: service@beste-elektrische-step-kopen.be

Cookies

Op deze website worden ‘cookies’ gebruikt, kleine deeltjes informatie die door de browser op uw computer worden opgeslagen.

De cookies worden op deze website gebruikt om u een betere service te kunnen aanbieden door ons uw taalkeuze mee te delen en om u bij een volgend bezoek aan de website te kunnen identificeren

Onze cookies bevatten geen persoonsgegevens. De meeste browsers aanvaarden het gebruik van cookies automatisch. U kunt het gebruik van cookies uitschakelen in uw browser, maar hierdoor zal deze website grotendeels onbruikbaar worden.

Logbestanden

Naast de bovenvermelde gegevens registreert Mobile Future tevens uw IP-adres en de datum en het uur waarop u elke pagina hebt bezocht.

Deze informatie wordt enkel verzameld voor statistische doeleinden en om deze website te kunnen blijven verbeteren. De gegevens die hierbij worden verzameld zijn in geen geval verbonden met uw persoonsgegevens die tijdens de registratieprocedure werden verzameld.

Wijzigingen

Mobile Future behoudt zich het recht voor de verklaring ‘Bescherming van het privéleven’ te wijzigen. Deze verklaring werd voor het laatst gewijzigd en herzien op 5 december 2020.

Overzicht van de cookies de we verzamelen

In de onderstaande tabel staan de cookies die we verzamelen en de informatie die ze opslaan.

COOKIE naamCOOKIE beschrijving
CARTDe associatie met uw winkelwagen.
CATEGORY_INFOHiermee kunnen pagina’s sneller worden weergegeven.
COMPAREDe items die u in de lijst Producten vergeleken heeft.
CUSTOMEREen gecodeerde versie van uw klant-ID.
CUSTOMER_AUTHEen indicator wanneer u bent aangemeld bij onze webshop.
CUSTOMER_INFOEen versleutelde versie van de klantengroep waartoe u behoort.
CUSTOMER_SEGMENT_IDSSlaat uw klantsegment-ID op.
EXTERNAL_NO_CACHEEen aanduiding die aangeeft of caching is in- of uitgeschakeld.
FRONTENDUw sessie-ID op de server.
GUEST-VIEWHiermee kunnen gasten hun bestellingen bewerken.
LAST_CATEGORYDe laatste categorie die u bezocht.
LAST_PRODUCTHet laatste product waar je naar keek.
NEWMESSAGEGeeft aan of er een nieuw bericht is ontvangen.
NO_CACHEGeeft aan of het is toegestaan om cache te gebruiken.
PERSISTENT_SHOPPING_CARTEen link naar informatie over uw winkelwagen en geschiedenis.
RECENTLYCOMPAREDDe items die u onlangs heeft vergeleken.
STFInformatie over producten die u naar vrienden heeft gemaild.
STOREDe winkelweergave of taal die u heeft geselecteerd.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIEGeeft aan of een klant cookies heeft geautoriseerd.
VIEWED_PRODUCT_IDSDe producten die u onlangs heeft bekeken.
WISHLISTEen gecodeerde lijst met producten die aan uw verlanglijst zijn toegevoegd.
WISHLIST_CNTHet aantal items op uw wensenlijst.

Betaalmethode Klarna achteraf betalen

Om u de betaalmethode van Klarna aan te bieden, kunnen we bij het afrekenen uw persoonlijke gegevens in de vorm van contact- en bestelgegevens doorgeven aan Klarna, zodat Klarna kan beoordelen of u in aanmerking komt voor hun betaalmethoden en om die betaalmethoden af te stemmen op u. Uw overgedragen persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Klarna’s privacyverklaring.

Gratis levering

Vanaf 250 Euro incl. BTW

30 dagen bedenktijd

Gratis retour tot 30 dagen

Wettelijke garantie

2 jaar garantie

Dienst na verkoop

Onderhoud en herstelling

Click outside to hide the compare bar
Vergelijk