Winkelwagen

Wie is Mobile Future ?

THE WAY TO SUCCESS

Wist u dat de gemiddelde belg tijdens zijn loopbaan zich gemiddeld 100.000 keer moet haasten tegen de klok ? Denk maar even aan de rit naar school waar u uw kinderen op tijd moet brengen of afhalen, op tijd op werk moet geraken, net nog dat licht nemen, die parking zoeken, die file trotseren, dat extra klantenbezoekje of koopje doen.

Dit komt overeen met dagelijks wel 10 races tegen de klok. Hebt u zich al de vraag gesteld of u dit sneller, leuker en goedkoper kan doen ? Het leven is te kort om tijd te verliezen in files, weg van je geliefden in een panische angst er weer niet op tijd te geraken.

Wat als onze elektrische step van Mobile Future het merendeel van deze (zoniet alle) uitdagingen aankan?

test ninebot g30 versus mobile future xmax

Als jonge mensen kwamen we allemaal in contact met de manuele step. Een ijzeren plank met 2 wielen waar door middel van een eenvoudige jeugdige impuls we enkele meter verder gekatapulteerd werden. Hoe leuk was dit toen niet ? De vrijheid, het speelse en het onbevangen plezier die we hiermee beleefden was toen niet zozeer functioneel bedoelt. Wat als de elektrische step dit nu wel is?

Wat als de elektrische step een einde kan maken aan die verschillende jaarlijkse en zelf maandelijkse boetes voor foutieve snelheid of parkeerkeuzes.

Mijn partner en ik werden verliefd op de elektrische step. Zo heeft 1 van ons zelf met zijn kickstep heel de verenigde staten van Amerika bezocht. Met 1 hand de Iphone in de hand op Hollywood boulevard, de steile straten van San Francisco, de drukke straten van New-York, met de andere hand op het stuur gericht.

Omwille van deze ervaring en menig ander werden mijn vennoot en ik verliefd op de elektrische step en hebben we besloten om deze way of life te vermenigvuldigen. Ons doel is eenvoudig, we wensen alternatieve oplossingen aan te bieden waar we zelf graag mee willen rijden. Hiervoor gaan we streven om de step nog meer familiaal gezind te maken.

Met de zoon van 4 jaar samen op 1 step naar school kan vandaag reeds perfect in de meeste omstandigheden, maar waarom niet naar de winkel, waarom niet zoals vroeger de estep op de schouders bevestigen terwijl we onze aankopen verrichten in de supermarkt? Waarom moet deze zo zwaar zijn? De technologie staat niet stil en we zijn dan ook van plan mee te helpen de populariteit en de functionaliteit verder te verbeteren zodat het groot gedeelte van de werk- of familiale activiteiten kunnen beoogd worden met een aangepaste elektrische step.

Om onze passie kans tot succes te bieden beschikken we reeds over een servicepunt waar u je aangekochte elektrische step kan laten onderhouden of herstellen. Of deze bij ons is aangekocht of niet maakt niet uit. In ons atelier beschikken we over voldoende accessoires en toebehoren van de populaire merken. In ons atelier kan u zowel een band laten herstellen als een controller vervangen.

Het service punt van Mobile future is gelegen in Wilsele, een deelgemeente van de stad Leuven.

Duik de wereld van Mobile Future en www.beste-elektrische-step-kopen.be en laat je verrassen door de marktleiders en hun meer dan evenwaardige alternatieven.

We wensen u een veilige en plezierige nieuwe levensstijl toe.

Het Mobile Future Team

Gratis levering

Vanaf 300 Euro incl. BTW

30 dagen bedenktijd

Gratis retour tot 30 dagen

Wettelijke garantie

2 jaar garantie

Dienst na verkoop

Onderhoud en herstelling