Winkelwagen

Elektrische step testrit

Reserveer een vrijblijvende testrit bij Mobile Future

Alvorens over te gaan tot een aankoop kan u bij Mobile Future steeds terecht voor een vrijblijvende testrit met een elektrische step naar keuze.

Een elektrische step aankopen is voor veel personen een hap uit hun budget. Of je nu kiest voor een starterversie of een meer geavanceerde versie. Geld is geld en bijna niemand heeft er teveel. Als de waarde die een step vertegenwoordigt hoger ligt dan de financiële vraag ligt de verhouding goed. Het gevoel hebben dat men waar voor zijn geld heeft kan bijna niet anders bekomen worden dan door middel van een testrit.

Bij Mobile Future beschikken we momenteel over een 10 tal verschillende e-steps waarmee u een testrit kan doen. Dit van louter functioneel woon-werkverkeer e-steps tot krachtige off-road steps. Laat u niet verrassen en vraag een testrit aan.

Overtuig uzelf, plan een elektrische step testrit

De aanschaf van een nieuwe elektrische step die je gedurende jaren kan dienen in je vervoer naar en van is zeker niet te onderschatten op het gebied van emoties. Een testrit met een elektrische step is dus zeker aan te raden zodat u zelf kan uitmaken welk model het meest geschikt is voor u. Of je nu kiest voor een startersmodel van Xiaomi of de elite oplossing van Dualtron, u kan deze allemaal terugvinden bij Mobile Future.

Daarnaast kan u misschien zelf genieten van een extra op de aanschaf van het laatste testrit model.

Speciaal voor jullie organiseren we met plezier voortaan tweewekelijkse een review met twee verschillende en toch vrij gelijkwaardige modellen. Dit doen we in een stad naar keuze: Antwerpen, Leuven, Gent, Brugge alsook in Wallonië. Zo combineren we het nuttige aan het aangename en zijn we er zeker van dat we de juiste kwaliteit e-steps aanbieden.

De keuze is groot en een foto zegt niet altijd alles. Mobile Future beschikt over elektrische steps die u na afspraak in alle rust kan bekijken en waarmee u vrijblijvend een testrit kan maken.

Dan pas kan u met een gerust hart beslissen welk model geschikt is voor uw noden. Wij geven u graag vrijblijvend uitleg over de modellen en de pro en contra’s van elke elektrische step.

Mobile Future beschikt momenteel over volgende demo toestellen :

Contacteer ons voor een afspraak of vul onderstaand formulier in. Demo toestellen kunnen getest worden in ons verkooppunt te Wilsele (bij Leuven).

Gratis levering

Vanaf 450 Euro incl. BTW

30 dagen bedenktijd

Gratis retour tot 30 dagen

Wettelijke garantie

2 jaar garantie

Dienst na verkoop

Onderhoud en herstelling