Elektrische step testrit

Reserveer een vrijblijvende testrit bij Mobile Future

Een testrit doen alvorens over te gaan tot een aankoop is de beste manier om te verzekeren dat u een step kiest die bij u past. Bij Mobile Future kan u steeds terecht voor een vrijblijvende testrit met een elektrische step naar keuze.

Alle e-steps van het merk Mobile Future zijn in onze winkel beschikbaar voor een testrit. Ook van de populaire merken zoals Xiaomi, Ninebot en Dualtron hebben we een testmodel ter beschikking.

Een elektrische step aankopen is voor veel personen een grote hap uit hun budget. Of je nu kiest voor een starterversie of een meer geavanceerde versie. Geld is geld en bijna niemand heeft er teveel. Als de waarde die een step vertegenwoordigt hoger ligt dan de financiële vraag ligt de verhouding goed. Het gevoel hebben dat men waar voor zijn geld heeft kan bijna niet anders bekomen worden dan door middel van een elektrische step testrit.

Overtuig uzelf, plan een elektrische step testrit

De aanschaf van een nieuwe elektrische step die je gedurende jaren kan helpen voor  je vervoer naar en van is zeker niet te onderschatten op het gebied van emoties. Een testrit met een elektrische step is dus zeker aan te raden zodat u zelf kan uitmaken welk model het meest geschikt is voor u.

Of je nu kiest voor een startersmodel of een sportieve oplossing van Dualtron, u kan deze allemaal terugvinden bij Mobile Future.

De keuze is groot en een foto zegt niet altijd alles. Mobile Future beschikt over elektrische steps die u in alle rust kan bekijken en waarmee u vrijblijvend een testrit kan maken.

Dan pas kan u met een gerust hart beslissen welk model geschikt is voor uw noden. Wij geven u graag vrijblijvend uitleg over de modellen en de pro en contra’s van elke elektrische step.

Contacteer ons voor een afspraak of vul onderstaand formulier in. Demo toestellen kunnen getest worden in ons verkooppunt te Wilsele (bij Leuven).

Of geef ons een seintje wanneer u wil langskomen: 0470 222 706 of 0470 222 054

Mobile Future Share
contacteer ons
Gratis levering Benelux

Vanaf 399 Euro incl. BTW

Garantie

2 jaar wettelijke garantie