Winkelwagen

Elektrische step tuning

Ook voor tuning van uw elektrische step kan u terecht bij Mobile Future. Wij zijn specialist in de ombouw van elektrische steps.

Contacteer ons of kom langs om de mogelijkheden te bespreken in functie van uw budget.

Wat is elektrische step tuning ?

Onder tuning van e-steps verstaan we het modificeren of verbeteren van de eigenschappen van het voertuig. Of extra functies toevoegen om de veiligheid of prestaties van uw elektrische step te verbeteren.

Enerzijds heb je de step fanaten die op privé circuit gaan racen. Zij willen het uiterste uit hun e-step halen op vlak van tuning, prestaties en baanvastheid.

Anderzijds kan tuning ook betekenen dat uw step extra beveiligd wordt tegen diefstal door het plaatsen van een bewegingsalarm en/of een GPS tracker.

Onder tuning van elektrische steps kunnen we dus meerdere zaken verstaan. Hieronder vindt u een lijst met enkele veel voorkomende aanpassingen die van toepassing zijn op elektrische steps.

elektrische step tuning
magura

Dankzij MAGURA’s expertise in hydraulica, mechanica en kunststoftechnologie is de naam MAGURA sinds 1893 synoniem voor technische innovatie, maximale veiligheid en kwaliteit. 

Carbonrevo

Carbonrevo ontwerpt en produceert hoogwaardige koolstofvezel accessoires voor auto’s en elektrische scooters. Door de hoogste normen te hanteren bij alles wat we doen, lopen we altijd voorop.

Mobile Future Share
contacteer ons
Gratis levering Benelux

Vanaf 300 Euro incl. BTW

Garantie

2 jaar wettelijke garantie