Winkelwagen

Algemene voorwaarden

 

Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen in onze webshop. Indien u een bestelling plaatst op onze webshop dan aanvaardt u automatisch deze voorwaarden. U kan vooraf kennisnemen van deze voorwaarden.

Toepassing

Uw bestelling, en dus de koopovereenkomst is definitief zodra de uitgever van je krediet- of debetkaart ons bevestigt dat de transactie is goedgekeurd. We aanvaarden o.a. Bancontact, Paypal, MasterCard, en bankoverschrijving. Weigert de uitgever van de kaart de betaling, dan wordt de bestelling niet uitgevoerd door ons. Goederen worden voor verzending klaargemaakt binnen de 24u na ontvangst van uw betaling.

Foto’s, beschrijven, enz.

Tenzij schriftelijk, onder uitdrukkelijke wijziging van deze algemene voorwaarden, anders werd bedongen, gelden onze foto’s, tekeningen, ontwerpen, afmetingen en gewichten, evenals andere gegevens slechts als benaderende beschrijving, en kunnen eventuele afwijkingen ervan, van welke aard dan ook nimmer door de klant ingeroepen worden om hetzij de afneming, hetzij de betaling te weigeren, hetzij de verbreking te bekomen of om schadevergoeding te vorderen.

Prijzen

Al onze prijzen, met uitzondering van de prestaties,vermeld op de webshop zijn vermeld btw inbegrepen. Een webshop is opgesteld door mensen, en mensen kunnen fouten maken, waarvoor voorbehoud. Indien het product dat u besteld onderhevig is aan een dergelijke fout, zullen we niet leveren, doch overgaan tot terugbetaling. De prijzen op de webshop zijn niet noodzakelijk dezelfde als in de winkel.

Transportkosten

Transportkosten zijn niet in de prijs begrepen, variëren van land tot land, en zijn ten laste van de klant. Voor bestellingen vanaf €300 inclusief BTW is de verzending gratis. Voor bestellingen onder de €300 inclusief BTW worden de verzendkosten duidelijk aangegeven tijdens het aankoopproces.

Levering en levertermijnen

Wij trachten de door u bestelde goederen zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Hiervoor zijn wij afhankelijk van een derde, nl de transporteur. Eventueel opgegeven leveringstermijnen zijn indicatief. Indien de transporteur u goederen aanbiedt die visueel beschadigd zijn, weigert u de goederen, of indien u ze toch in ontvangst neemt, dient er uitdrukkelijk melding van gemaakt te worden op het leveringsborderel. Zonder dergelijke melding is vervanging niet mogelijk. Niet zichtbare beschadigde goederen, dienen binnen de 12u gemeld te worden per e-mail, samen met bewijsstukken.

Herroepingsrecht

In beginsel kan een aankoop binnen de 15 dagen teruggestuurd worden. Enkel niet gebruikte, onbeschadigde en in originele verpakking teruggezonden producten komen in aanmerking voor volledige terugbetaling. Indien u goederen wenst terug te sturen dient u ons vooraf te contacteren per mail.Wij laten u dan de instructies voor terugzending geworden.De teruggezonden goederen dienen effectief aan het adres dat wij u bezorgen te worden terugbezorgd, niet naar een postpunt of afhaalpunt. Afwijkingen hieraan dienen vooreerst schriftelijk overeengekomen. Retouren aan een ander adres dan hetgeen wij u opgeven, komen niet in aanmerking voor terugbetaling.

Overmacht

Overmacht is elke omstandigheid buiten onze wil en controle die ons niet in staat stelt onze overeenkomst uit te voeren. Hieronder vallen stakingen, brand, bedrijfsstoringen, energiestoringen, storingen in een (telecommunicatie-)netwerk of verbinding of gebruikte communicatiesystemen of het niet beschikbaar zijn van onze website, niet of niet-tijdige levering van toeleveranciers of andere ingeschakelde derden. Zodra de situatie voorbij is voeren we de overeenkomst uit.

GDPR

Indien u bij ons een bestelling plaatst op de webshop dient u een geldig telefoonnummer (voor contact bij levering) en e-mailadres (voor verzending van de factuur) op te geven. Deze gegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden niet aan derden overgemaakt. Enkele malen per jaar informeren wij u over bijzondere aanbiedingen via deze weg.

Geschillen

Betwistingen vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van de Rechtbanken van Leuven of Antwerpen, met name de Vredegerechten en de Rechtbank van Koophandel.

Mobile Future is niet verantwoordelijk voor ongevallen.

Wie zijn wij

Mobile Future BV
Vierhuizenstraat 77
3012 Wilsele
BTW BE0752.656.553

 

Mobile Future Share
contacteer ons
Gratis levering Benelux

Vanaf 300 Euro incl. BTW

Garantie

2 jaar wettelijke garantie