Wat is de beste elektrische step

Welke step is het best voor mij

Wat is nu de beste elektrische step op de markt ? Welke elektrische step is het best voor mij? Dit alleen zijn 2 vragen die ieder onder u zich wel afvraagt. Een elektrische step met een radius van 45 km is misschien wel ideaal voor persoon A die alleen voor het woon werkverkeer reeds heen en terug 30 km doet. Maar niet zozeer voor persoon B die een voorkeur heeft aan een lichter model met als gevolg een beperktere radius.

U ziet het al. De beste elektrische step is vrij subjectief en verschillend van persoon tot persoon. Nu aangezien het merendeel van de gebruikers een e-step aankopen omwille van een reden zijn deze eigenschappen desalniettemin vrij eenvoudig te onderscheiden.

mobile future elektrische step
Mobile Future X seriesOntdek onze e-steps

De keuze van Mobile Future - Onze bestsellers

De prijs

Meestal de eerste vraag, wat is de prijs van de beste elektrische step ? Is eigenlijk de minst goede daar iedere potentiële gebruiker voor zijn zoektocht reeds een gedacht heeft van het budget dat hij wenst te spenderen. Nu de prijs zou eigenlijk het gevolg moeten zijn van de verschillende conclusies op basis van criteria.

We verklaren ons nader. Zoals jullie wel kunnen inbeelden is er een groot verschil tussen steps op de markt. Met Mobile Future hebben we ons gefocust op de gevestigde waarden van de (inter)nationale markt. We zijn er daarnaast eveneens in geslaagd om een aantal perfecte equivalenten te bekomen aan lagere budgetten.

test ninebot g30 versus mobile future xmax

Wat verwacht ik van een e-step ?

Nu voor we het hebben over financiële bedragen is het belangrijk om weten wat we allemaal verwachten van de beste elektrische step.

Moet deze mooi ogen? Speelt het gewicht een belangrijke rol, moet deze bijvoorbeeld dagelijks op trappen gedragen worden? Wat moet de dagelijkse actieradius zijn? Zijn er stevige hellingen in het dagdagelijks parcours waar mee moet rekening gehouden worden in het beslissingsproces? Is het comfort belangrijk, met andere woorden wenst u gebruik te maken van bv 10 inch banden of een aangepaste vering?

Houdt u ervan de laatste technologische parameters te bekijken? Is de elektrische step bedoelt voor gebruik in België of op jouw buitenverblijf in het zonnige en warme buitenland? Afhankelijk van de antwoorden kom je uit een elektrische step die prijs x kost.

test ninebot g30 versus mobile future xmax
Mobile Future Share
contacteer ons
Gratis levering Benelux

Vanaf 399 Euro incl. BTW

Garantie

2 jaar wettelijke garantie