Expert elektrische steps & scooters

Micro Mobility is de toekomst

In 2015 tekenden Europa en 199 andere landen het verdrag van Parijs die ervoor moet zorgen dat de temperatuurverhoging beperkt wordt tot max. 2 graden, met 1,5 graad als streefdoel.  Om dergelijke doelstellingen te behalen creëert Europa een klimaat waar het gebruik van de auto in het algemeen wordt afgeraden om de uitstoot van de broeikasgassen tegen te gaan. Dit was 10 jaar geleden reeds het geval in enkele steden van België zoals bijv. Leuven. Oorspronkelijk was de intentie om het centrum van de stad autoluw te houden wat de veiligheid en de aantrekkelijkheid van een stad moest verhogen. Ondertussen zijn deze europese belangen zodanig groot dat de autorijder (kort voor de bocht gezien) steeds minder wegen, minder parkings, meer controles, meer belastingen te verduren krijgt. Deze op zich draaiende economie is ondertussen zodanig groot dat menig autorijder zich het slachtoffer voelt van vader staat.

Micro Mobility kan gezien worden als een oplossing of alternatief aan de wagen om je bestemming te bereiken. Of het nu gaat om de laatste kilometer vlot te bereiken of een omvangrijkere afstand te overbruggen met een step of een ander elektrisch voertuig dat goedkoper is als een wagen, kleiner is als een fiets en sneller is als wandelaar. Micro Mobility omvat maw elektrische steps, maar ook alle andere vormen van individuele mobiliteit op  basis van een eenvoudig gemotoriseerd elektrisch voertuig

Er is geen twijfel dat Micro mobility de toekomst is. Volgens  mijn perceptie wordt de auto bestuurder meer en meer verplicht de hoofdassen te volgen dankzij de groeiende secundaire éénrichtingsstraten alsook de doodlopende woonstraten wat zorgt voor meer verkeer op de hoofdas. Daarnaast moet er eveneens rekening gehouden worden dat de hoofdas meer dan vroeger versmallingen ervaart om alternatief verkeer zoals bussen of trams voorrang te bieden. Helaas werden de laatste jaren de tikketprijzen van het openbaar vervoer niet verlaagt of werden de parkings naast dergelijke hotspots niet gratis waardoor het openbaar vervoer nog steeds naast het gebrek aan comfort, stipt en veiligheid te wensen over laat. Kortom de ellenlange autofiles, frustraties, stress en alle medische gevolgen van dien verplichten de autobestuurder te gaan zoeken naar alternatieven.. Een oplossing die functionaliteit en fun combineert is Micro-mobility!

Je ziet vandaag de dag meer en meer elektrische voertuigen. De tijd dat een verzameling van aan elkaar aangesloten drones de mens zullen vervoeren van plaats A naar plaats B is reeds aangebroken. De doorbraak naar commercialisering is slechts een kwestie van tijd. De wetgeving volgt in de meeste landen niet even snel en kan dit dan ook niet tegenhouden.  Lees hier alvast verder naar de betere elektrische steps en laat je eveneens verrassen door alternatieve micro mobiliteit.

Mobile Future Share
contacteer ons
Gratis levering Benelux

Vanaf 399 Euro incl. BTW

Garantie

2 jaar wettelijke garantie

horwin actie 2024

Lente promo

Voorjaarsactie op elektrische scooters van Horwin en Goccia met kortingen tot €425 !