Elektrische step woon/werk

Een elektrische step is ook ideaal voor de dagelijkse verplaatsingen voor woon of werk verkeer. Want meer en meer mensen gebruiken een elektrische step voor hun dagelijkse verplaatsing naar het werk of naar school.

Bekijk ons ruim aanbod elektrische steps die geschikt zijn voor dagelijkse privé verplaatsingen of verplaatsingen naar uw werk.

Elektrische step woon werk verkeer

Wist u dat een elektrische step voor woon werk verkeer de grootste reden is waarom mensen overgaan tot de aankoop van een elektrische step?. Op plaats twee komen de functionele verplaatsingen zoals het ritje naar de bakker, naar de winkel of naar de vrienden.

Daarnaast moet je eveneens het economische en ecologische aspect niet onderschatten wanneer je de elektrische step gebruikt voor woon en werk verkeer. En tanken is niet meer nodig. Je kan met een standaard kwalitatieve step een goede 20km aan, tot officieel zelf 30km. Dat maakt dat je je best kan baseren op een 10/12 km voor de heen weg. Mocht de batterij leeg lijken, kan je nog steeds de modus gaan inperken naar een iets tragere snelheid en bijgevolg een grotere autonomie.

Toon filter