Winkelwagen

Elektrische step Belgie

Centrale locatie voor elektrische step Belgie

Met Mobile Future hebben we gekozen voor een  centrale locatie voor elektrische step Belgie. Onze hoofdbestemming Wilsele is als randgemeente van Leuven gelegen op 20 min van Brussel, 1u van Nederland en Duitsland en 1,5u van Luxemburg, Frankrijk en Engeland. Mobile Future, gevestigd in België wil eveneens de nederlandse grote broer beleveren. Aangezien onze nederlandse buren zeer commercieel ingesteld zijn, zijn we van plan een aantal unieke producten; hoofdscooters en accessoires namelijk, toe te voegen aan ons gamma die ze daar niet kennen. We gaan er dan ook van uit dat we de eerste zullen zijn in de Benelux die een kwalitatieve betaalbaar carbon elektrische steps gaan lanceren. Dit gaat ons lukken omdat wij namelijk de enigen zijn die zowel fysisch als online uitsluitend elektrische steps aanbieden.

Elektrische steps zijn IN in Belgie

Dit zijn ze nog niet lang. Enkele jaren geleden zorgden de deelsteps voor een intrede van de elektrische steps in enkele belgische grootsteden. Nu zijn de gebruikers zich meer en meer bewust van het voordeel en zoals steeds wil een belg liever iets hebben dan iets huren. De corona crisis zorgt er eveneens voor dat de belg zich graag iets wil aanschaffen als compensatie van de talrijke moedeloze momenten die ze meemaken, waar de beperking aan teamsporten of uitgaven aan drank en etentjes in de horeca duurzaam wordt opgevangen.

Elektrische steps in Belgie zijn booming

Ondertussen kan je deze reeds op verschillende lokaties terugvinden: van Elektrozaken, die een elektrische step graag meenemen ter aanvulling als online winkels (al dan niet met servicecenter). Fysische winkels die overleven met louter elektrische steps bestaan helaas niet. Deze worden steeds gezien als aanvullend van de fietsen of motos.. Met Mobile Future gaan we wel die richting uit. We geloven zodanig veel in die ene mobiele oplossing dat andere voertuigen slechts bijzaak zijn. Om dit mogelijk te maken moeten er eerst tal van elektrische steps in België lopend zijn. Door deze goed lopende economie gaat er door ons geïnvesteerd kunnen worden in een aantal teststeps die uiteindelijk de nieuwe standaard zullen vormen.

Officieel mogen elektrische steps in Belgie niet sneller dan 25 km/u.

Hoe komt dat dan ? Er zijn toch voldoende steps die zelf de 80/100 km/u met gemak excelleren. Wanneer spreekt men over een elektrische step en wanneer evolueert deze naar een elektrische moto? Is een helm verplicht? Gaat de elektrische step eveneens over richtingsaanwijzers moeten beschikken in België? Er staat nog een stevige evolutie te wachten op dit gebied in België. De elektrische step in België is slechts aan zijn begin. Waar deze naartoe gaat tekenen we met Mobile Future graag voor jullie uit.

Elektrische step Leuven Verkoop & Service center

Mobile Future BV
Vierhuizenstraat 77
3012 Wilsele (bij Leuven)
+32 470 22 27 06
+32 470 22 20 54
service@mobile-future.be

Gratis levering

Vanaf 450 Euro incl. BTW

30 dagen bedenktijd

Gratis retour tot 30 dagen

Wettelijke garantie

2 jaar garantie

Dienst na verkoop

Onderhoud en herstelling