Winkelwagen

Gratis levering vanaf 250 Euro

Elektrische step Leuven

Centrale locatie

Groot aanbod elektrische step Leuven bij Mobile Future. Wij zijn makkelijk bereikbaar dankzij onze centrale locatie in de rand van Leuven. Wij leveren elektrische steps van Knokke tot Malmedy, van Kalmthout tot Aarlon kortom alle gemeenten van België en ergens moeten we éénmaal beginnen, het liefste dan nog met een servicepunt. Daar was de keuze snel gevonden, Wilsele, randgemeente van Leuven. Leuven is als hoofdstad van Vlaams-Brabant gelegen op 20 min van Brussel, op 1u van Nederland alsook Duitsland en 1,5u van Frankrijk, Luxemburg en Engeland.

Elektrische step Leuven - stad van de student

Leuven is zoals oorspronkelijk bekeken een zeer goede gemeente om te starten. Stad van de student, stad van de winkeliers, stad van de Stella. Leuven is hiernaast eveneens gekend of bekend als een stad die het autoverkeer schuwt. De autoluwe binnenstad is reeds meer dan 20 jaar een voorbeeld van alternatieve mobiliteit. Met een elektrische step in Leuven rondtoeren is dus ideaal. Niets beter om die gezellige binnenstad voorbij te cruisen richting de vrienden die je opwachten aan de langste toog van Europa. Moet je nog even iets gaan brengen aan het station voor je medestudent die de trein huiswaarts neemt. Maak je niet druk, je hoeft zelf niet meer te zweten temidden van de Bondgenotenlaan. Hup de elektrische step op en je bent er nog voor je het weet.

Ook voor de verschillende zelfstandigen van de middenstad wordt de elektrische step het ideaal vervoermiddel van de jaren 20. Je parkeert je wagen op een parking aan de buitenring en cruist zonder angst voor boetes je bestemming toe. Fietsers hoef je hier evenmin omver te rijden. Trappen op? Geen probleem met de carbon elektrische steps van Mobile Future. Snel naar de bakker, kruidenier of apotheek. Hup step op en je bent zo terug aan het werk of waar je ervoor gebleven was.

De snelheid van een elektrische step is wettelijk legaal tot 25km/u. Sneller rijden met een elektrische step in Leuven zou zelfs onconfortabel aanvoelen. Nu is er niets machtigers dan inspanningsloos de gehaaste automoblist of zelf fietser geruisloos voorbij te steken met stijl. Ideaal om de volgende meeting in de beste omstandigheden te starten. Je parkeert eenvoudig op afstand en goedkoop, circuleert vlot door het moeilijk verkeer en geraakt nog vlotter zonder zoektocht achter een parking tot net voor de deur en dit zonder enige zweettraan te hebben verloren. Dit geldt niet gewoon maar voor Leuven. Je kan dit eveneens gaan herhalen tijdens iedere andere activiteit (werk-, privé of zelfs toerisme) die je nadien doet in jouw specifieke stad of de stad van je bestemming. Je zal het vrij snel opmerken, het wordt op den duur net een verslaving. Je eerste reactie zal zijn: had ik maar mijn elektrische step mee.

Gratis levering

Vanaf 250 Euro incl. BTW

30 dagen bedenktijd

Gratis retour tot 30 dagen

Wettelijke garantie

2 jaar garantie

Dienst na verkoop

Onderhoud en herstelling

Click outside to hide the compare bar
Vergelijk