Winkelwagen

Elektrische step Leuven

E-step Leuven - centrale locatie

Groot aanbod elektrische step Leuven bij Mobile Future. Makkelijk bereikbaar dankzij onze centrale locatie in de rand van Leuven. Wij leveren elektrische steps van Knokke tot Malmedy, van Kalmthout tot Aarlon kortom alle gemeenten van België en ergens moeten we éénmaal beginnen, het liefste dan nog met een servicepunt.

Daar was de keuze snel gevonden, Wilsele, randgemeente van Leuven. Leuven is als hoofdstad van Vlaams-Brabant gelegen op 20 min van Brussel, op 1u van Nederland alsook Duitsland en 1,5u van Frankrijk, Luxemburg en Engeland.

Elektrische step Leuven - stad van de student

Leuven is zoals oorspronkelijk bekeken een zeer goede gemeente om te starten. Want Leuven is de stad van de student, stad van de winkeliers, stad van de Stella. En Leuven is hiernaast eveneens gekend of bekend als een stad die het autoverkeer schuwt. De autoluwe binnenstad is reeds meer dan 20 jaar een voorbeeld van alternatieve mobiliteit.

Rondtoeren in Leuven

Dus met een elektrische step in Leuven rondtoeren is dus ideaal. Niets beter om die gezellige binnenstad voorbij te cruisen richting de vrienden die je opwachten aan de langste toog van Europa. Moet je nog even iets gaan brengen aan het station voor je medestudent die de trein huiswaarts neemt. Maak je niet druk, je hoeft zelf niet meer te zweten temidden van de Bondgenotenlaan. Hup de elektrische step op en je bent er nog voor je het weet.

Ideaal voor zelfstandigen

Ook voor de verschillende zelfstandigen van de middenstad wordt de elektrische step het ideaal vervoermiddel van de jaren 20. Je parkeert je wagen op een parking aan de buitenring en cruist zonder angst voor boetes je bestemming toe. Fietsers hoef je hier evenmin omver te rijden. Trappen op? Geen probleem met de carbon elektrische steps van Mobile Future. Snel naar de bakker, kruidenier of apotheek. Hup step op en je bent zo terug aan het werk of waar je ervoor gebleven was.

Hou u aan de wettelijke snelheid in Leuven

De snelheid van een elektrische step is wettelijk legaal tot 25km/u. Sneller rijden met een elektrische step in Leuven zou zelfs onconfortabel aanvoelen. Nu is er niets machtigers dan inspanningsloos de gehaaste automoblist of zelf fietser geruisloos voorbij te steken met stijl. Ideaal om de volgende meeting in de beste omstandigheden te starten. Je parkeert eenvoudig op afstand en goedkoop, circuleert vlot door het moeilijk verkeer en geraakt nog vlotter zonder zoektocht achter een parking tot net voor de deur en dit zonder enige zweettraan te hebben verloren.

Dit geldt niet gewoon maar voor Leuven. Je kan dit eveneens gaan herhalen tijdens iedere andere activiteit (werk-, privé of zelfs toerisme) die je nadien doet in jouw specifieke stad of de stad van je bestemming. Je zal het vrij snel opmerken, het wordt op den duur net een verslaving. Je eerste reactie zal zijn: had ik maar mijn elektrische step mee.

Elektrische step Leuven Verkoop & Service center

Mobile Future BV
Vierhuizenstraat 77
3012 Wilsele (bij Leuven)
+32 470 22 27 06
+32 470 22 20 54
service@mobile-future.be

Mobile Future Share
contacteer ons
Gratis levering Benelux

Vanaf 300 Euro incl. BTW

Garantie

2 jaar wettelijke garantie