Winkelwagen

Elektrische step Antwerpen

Sneller door het verkeer in Antwerpen

Met een elektrische step ronttoeren in Antwerpen is ideaal. Mobiliteit is één van de grootste uitdagingen van de 21ste eeuw. Dit beperkt zich niet zozeer tot Leuven, Antwerpen of andere stadskernen. Ook de omgeving rond de steden wordt stevig geteisterd door het mobiliteitsprobleem. In Antwerpen nog harder dan in verschillende andere steden. Zo beschikt Mortsel zelf de bijnaam van stad waar ze stilstaand verkeer hebben uitgevonden. Wat bij aanvang idylisch en vooruitstrevend leek, is in werkelijkheid uitgedraaid tot een verkeerschaos. De keer dat je daar niet vaststaat is meer uitzondering dan werkelijkheid. In het achterhoofd houdend dat we met Mobile Future een nationale service wensen aan te bieden is het dan ook logisch dat we hier een extra servicecenter voor ogen hebben.  

Met Mobile Future leveren we elektrische steps van Antwerpen tot Arlon, van Knokke tot Malmedy. Om deze nationale dienstverlening mogelijk te maken beschikken we naast onze vestiging te Leuven (Wilsele) eveneens over een adres te Antwerpen waar u momenteel terecht kan om elektrische steps te bewonderen, uit te proberen alsook uw vragen beantwoord te krijgen. Onze doelstelling is binnen de komende 2 jaar eveneens een kleiner maar betrouwbaar servicepunt te installeren. Antwerpen is de volgende jaren nog steeds 1 van de grootste knelpunten wat betreft verkeer in België. Het is dan ook logisch dat Mobile Future zijn diensten hier wil aanbieden.

Rijden met een elektrische step in Antwerpen

De stad Antwerpen en de haven zijn een belangrijk knooppunt in Vlaanderen en Europa. Het is daarom essentieel dat Antwerpen goed bereikbaar blijft en dat verplaatsingen slim en vlot kunnen gebeuren ook tijdens wegwerkzaamheden. Het transport komende van Nederland richting Frankrijk en Spanje kan België niet over een efficiënte manier doorkruisen zonder de Antwerpse ring over te steken. Ook verbindt de stad Antwerpen perfect de as tussen (Noord)-Duitsland en Groot-Brittannië.

De bouw van de Oosterweelverbinding is misschien reeds vandaag gestart maar de uiteindelijke einddatum zal nog jaren duren. In afwachting van deze verwezenlijking kan de antwerpenaar het sluipverkeer binnen en rond de stad best nemen met een elektrische step De elektrische step gebruiken in Antwerpen is dus een perfect middel bij uitstek om snel, eenvoudig en praktisch op uw eindbestemming te geraken.

De Blauwmeeslaan 4 gelegen aan de zuidkant van Antwerpen te 2610 Wilrijk zal de tijdelijke tweede vestiging zijn van Mobile Future en de eerste in de provincie Antwerpen . Zo wensen we in eerste instantie het commercieel luik te starten en naar verloop van tijd eveneens de nodige technische assistentie met een servicepunt. Op de parking is nog voldoende plaats om een onderhoudsatelier te huisvesten die de banden, de vervanging van de batterij en controller alsook het onderhoud moet kunnen verzorgen.

Elektrische step Antwerpen Verkoop & Collectiepunt

Mobile Future BV Afdeling Antwerpen
Blauwmeeslaan 4
2610 Wilrijk

Enkel ophalen en binnenbrengen van steps.
Enkel op afspraak: +32 470 22 11 14
service@mobile-future.be

Gratis levering

Vanaf 450 Euro incl. BTW

30 dagen bedenktijd

Gratis retour tot 30 dagen

Wettelijke garantie

2 jaar garantie

Dienst na verkoop

Onderhoud en herstelling