Winkelwagen

Gratis levering vanaf 250 Euro

Elektrische step aftrekbaar

Verminder uw ecologische voetafdruk

Een elektrische step is aftrekbaar voor bedrijven. De ellenlange files meehelpen oplossen. Jouw ecologische voetafdruk verminderen, het dagelijks plezier gehalte opdrijven en uw centen beter onder controle houden. Het kan allemaal door gebruik te maken van de elektrische step van Mobile Future.

Daarnaast kan u eveneens in België genieten van een 100% volledig fiscaal aftrekbare oplossing op voorwaarde dat deze gebruikt wordt voor het dagelijks woon-werkverkeer. Klinkt goed in de oren, niet ?

België is gekend als 1 van de landen met de hoogste belastingdruk van Europa en misschien zelf van de wereld. De druk op de werkende mens in België is zodanig verhoogd de laatste decennia dat burn-out, depressie en tal van andere geestelijke vermoeidheden de pan uitswingen.

Er wordt al snel gekeken achter een oplossing om een dag langer weg te blijven van de files dezer dagen. Als je naast de werkdruk, de verkeersdruk, de financiële belastingdruk eveneens in kaart voegt, val je achterover (Ook al lijken deze condities sedert 2019 lichtjes te zijn verbeterd). Harder werken om bijna minder te verdienen. In een wereld waar de laatste decennia de doemscenario’s aanweziger zijn dan de geruststellende filosofieën van onze grootouders klinkt iedere gewonnen Euro als muziek in de oren, niet ?

Het leasen van een elektrische step is daarentegen niet fiscaal aftrekbaar. 

Een e-step voor uw werknemers is fiscaal aftrekbaar

Wist u dat 1 op 5 werknemers op minder dan 15 km van hun werk wonen?  In een tijd waar we allen graag dichter bij thuis werken is het goed om de verschillende vervoer alternatieven in kaart te brengen.

Naast het feit dat een elektrische step 100% aftrekbaar is wanneer deze wordt gebruikt voor dagelijks woonwerkverkeer is het goed te weten dat onderhoud en de aankoop van accessoires eveneens 100% fiskaal aftrekbaar is.
Aangezien vader staat vanaf maart 2021 de belasting op het persoonlijk gebruik van bedrijfswagens opnieuw verhoogt is het niet vreemd te geloven dat ze de aanschaf en het gebruik van een elektrische step nog een aantal jaren fiskaal aantrekkelijk gaan houden.

Naast het feit dat een elektrische step fiscaal aftrekbaar is, hoef je evenmin hoge parkeerkosten of snelheidsboetes meer te verwachten. Ook daar moet je voortaan geen rekening meer meehouden. Dat maakt alvast dat het budget beter onder controle te houden is.

Gratis levering

Vanaf 250 Euro incl. BTW

30 dagen bedenktijd

Gratis retour tot 30 dagen

Wettelijke garantie

2 jaar garantie

Dienst na verkoop

Onderhoud en herstelling

Click outside to hide the compare bar
Vergelijk