Wanneer is Black Friday ?

Bekijk de promoties van Mobile Future

Ook dit jaar kan u bij Mobile Future terecht voor interessante Black Friday promoties.

Voor 2023 kozen we ervoor om een promotie te doen op onze bestsellers X8, Xmax en X10. Naast een extra korting krijgt u ook één gratis accessoire naar keuze !

Bekijk zeker ook onze lopende promoties en tweedehands aanbiedingen.

Black Friday promoties op Dualtron met kortingen tot 10% !

Bekijk onze folder hieronder.

Op welke dag ?

Black Friday, een van de grootste winkelevenementen van het jaar, is een jaarlijkse Amerikaanse traditie die plaatsvindt op de dag na Thanksgiving. In Belgie valt dit op 24 november 2023.

Wat is Black Friday ?

Het evenement markeert het begin van het winkelseizoen voor de feestdagen en staat bekend om de fikse kortingen en geweldige aanbiedingen die retailers in het hele land aanbieden.

Van elektronica tot kleding en speelgoed, deze producten en nog veel meer zijn vaak verkrijgbaar tegen sterk gereduceerde prijzen, waardoor het voor shoppers het perfecte moment is om geweldige aanbiedingen te scoren.

Zelfs online winkeliers doen mee aan Black Friday met exclusieve promoties en kortingen om het winkelen nog makkelijker en toegankelijker te maken.

Vandaag de dag is de populariteit wereldwijd geëxplodeerd en wordt het evenement ook in andere landen gevierd. Maar zoals elk opmerkelijk evenement, heeft Black Friday ook kritiek geoogst vanwege de negatieve impact op de samenleving, met zorgen die grotendeels te maken hebben met consumentisme en het milieu.

Ondanks deze zorgen kijken veel mensen nog steeds reikhalzend uit naar Black Friday als een belangrijke extravaganza die je niet mag missen.

Mobile Future Share
contacteer ons
Gratis levering Benelux

Vanaf 300 Euro incl. BTW

Garantie

2 jaar wettelijke garantie